ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020

Συμμετοχή της Τουρκίας στα επεισόδια του Έβρου




Βίντεο που αποδεικνύει για πολλοστή φορά την ενεργή συμμετοχή της Τουρκίας στα επεισόδια του Έβρου κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες.

Διμοιρία τούρκων αστυνομικών, υπό τις διαταγές του “ενορχηστρωτή” της εισβολής Ερντογάν, χρησιμοποιεί πολλαπλούς εκτοξευτές για να βάλει κατά των Ελληνικών δυνάμεων Στρατού και Αστυνομίας με καπνογόνα και δακρυγόνα. Οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι είναι κυρίως Αφγανικής και Ιρακινής εθνότητας, αποτελούν τον “μοχλό πίεσης” του δουλέμπορου Ερντογάν στην προσπάθεια του να εκβιάσει την οικονομική και όχι μόνον στήριξη της Ε.Ε. προς την Τουρκία. Οι εν λόγω ενέργειες, προφανώς έχουν ως σκοπό να κάμψουν την αντίσταση των εκατοντάδων Ελλήνων που έσπευσαν στα σύνορα του Έβρου ως άλλοι “Διγενείς Ακρίτες” για να αποτρέψουν την εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας.

Οφείλουμε να συγχαρούμε το σύνολο των ένστολων και εθελοντών οι οποίοι εδώ και μέρες τηρούν τον όρκο τους προς την Πατρίδα, αναχαιτίζοντας τις προσπάθειες χιλιάδων λαθρομεταναστών, οι οποίοι με την προτροπή της Τουρκίας, προσπαθούν να εισβάλουν παράνομα στην Ελληνική Επικράτεια. Το αφήγημα περί προσφύγων έχει καταρρεύσει προ πολλού. Στην συντριπτική τους πλειοψηφία, πρόκειται περί μουσουλμάνων λαθρομεταναστών οι οποίοι είτε συνειδητά είτε όχι αποτελούν πιόνια στην σκακιέρα του Ερντογάν. Καιρός οι Έλληνες της Μητροπολιτικής Ελλάδος και της Κύπρου να αφυπνιστούμε και να προφυλάξουμε τα εδάφη μας από τους επιθετικούς τουρκικούς σχεδιασμούς, θέτοντας τέρμα στην εκβιαστική πολιτική του Δυνάστη της Μεσογείου.



Γραφείο Τύπου
Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.