ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Τηλεδιάσκεψη ΕΦΕΚ από πρωτοβουλία του κινήματος μας - 15/05/2020



Το απόγευμα της 15ης Μαΐου, έπειτα από πρωτοβουλία του κινήματος μας, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη μεταξύ των εκπροσώπων των παρατάξεων της ΕΦΕΚ Αθηνών. Θέμα της τηλεδιάσκεψης ήταν η συνεννόηση για την επιστροφή όσων συμφοιτητών μας έχουν επαναπατριστεί και αναμένουν την επιστροφή τους στην Αθήνα λόγω των ακαδημαϊκών τους υποχρεώσεων.

Όπως προέκυψε, για πολλοστή φορά τα φερέφωνα των κομματικών συμφερόντων του ΔΗΣΑΚΕΛ ή ολογράφως Πρωτοπορία και Προοδευτική, έδειξαν την απαξίωση τους ως προς τον ιστορικότερο φοιτητικό σύλλογο, επικαλούμενοι πως γίνονται προσπάθειες διευθετήσεως του ζητήματος αυτού από την ΠΟΦΕΝ, ένα δευτεροβάθμιο όργανο το οποίο ουδεμία σχέση και εξουσία έχει πάνω στις αποφάσεις και τις δράσεις του συλλόγου της ΕΦΕΚ.

Αντί λοιπόν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να υπηρετήσουν του συμφοιτητές τους που τους έδωσαν με την σειρά τους ψήφο εμπιστοσύνης, αυτοί γύρισαν την πλάτη στις ευθύνες που τους αναλογούν.

Ως ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ θέλουμε να εφησυχάσουμε τους φοιτητές της Αθήνας και συνάμα να τους ενημερώσουμε πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι προσπάθειες από το κίνημά μας, για επικοινωνία με τους αρμόδιους Υπουργούς τόσο σε Κύπρο όσο και στην Ελλάδα, όπως επίσης και με τις Κοσμητείες των σχολών που δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει τι μέλλει γενέσθαι με τα μέσα εξέτασης και το πρόγραμμα των εξετάσεών τους.




Γραφείο Τύπου
ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.