ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Τα Σκόπια "τσαλαπατούν" προκλητικά τη Συμφωνία των Πρεσπών



Είναι στιγμές που έρχονται στο μυαλό σου οι Μακεδονομάχοι και οι πακτωλοί ελληνικού αίματος για την μία Ελληνική Μακεδονία. Που συλλογίζεσαι τα εκατομμύρια των διαδηλωτών στις πλατείες με το παλλαϊκό σύνθημα "Μακεδονία γη Ελληνική". Και εν τέλει, που απαθανατίζεται η φαιά ημέρα του καλοκαιριού στις Πρέσπες με τις υποκριτικές γραβάτες και τα σαρδόνια γέλια.

Τα Σκόπια δεν χάνουν στιγμή να "τσαλαπατούν" προκλητικά τη Συμφωνία των Πρεσπών και να αποδεικνύουν καταφανέστατα και στον τελευταίο αιθεροβάμονα πως δεν απεμπόλησαν ποτέ την αλυτρωτική τους διάθεση κατά της Ελλάδος και ούτε θα συμμορφωθούν για ένα χαρτί. Πάει και το pacta sunt servanda, πάει και η καλή πίστη και γειτονία, πάει και το erga omnes. Δυστυχώς το πιο λυπηρό είναι ότι μαζί με αυτά, πάει και η εθνική μας αξιοπρέπεια.

Αυτά να τα δουν οι εν Ελλάδι τιμητές και σεβόμενοι την "υπογραφή της χώρας." Οι Έλληνες ΑΠΑΙΤΟΥΝ το σκίσιμο της Συμφωνίας των Πρεσπών και καμιά διαπραγμάτευση για το ιερό όνομα της Μακεδονίας. Όσοι αδυνατούν να ικανοποιήσουν το δίκαιο αυτό αίτημα, να πάνε στα σπίτια τους ως ανάξιοι εκπρόσωποι του λαού και της ιστορίας του Έθνους.

Μακεδονία είναι η ψυχή μας!




Γραφείο Τύπου

ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.