ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Η διάνοιξη των οδοφραγμάτων ενάντια στην λαϊκή βούληση



Ενάντια στην λαϊκή βούληση του Ελληνισμού της Κύπρου ο οποίος εξέφρασε την απαίτηση του για οριστικό κλείσιμο των οδοφραγμάτων, ο ΠτΔ Ν. Αναστασιάδης προέβη σε ντροπιαστική “συνθηκολόγηση” με τον ψευδοηγέτη Μ. Ακκιντζί, ούτως ώστε να επαναρχίσει η λειτουργία των οδοφραγμάτων που τόσο διακαώς επιθυμούν οι εν Κύπρω υποτακτικοί της Τουρκίας.

Το γεγονός ότι ο εκλεγμένος ηγέτης της μοναδικής νόμιμης και διεθνώς αναγνωρισμένης κρατικής οντότητας της Κύπρου συνομίλησε με τον “ηγέτη” του παράνομου ψευδοκράτους, αποδεικνύει για πολλοστή φορά την εμμονή των ΔΗΣΑΚΕΛικών για παγίωση του Status Quo μέσω της εθνικά καταστροφικής ΔΔΟ. Παρά τον πόθο των Ελλήνων της Κύπρου για “απαγκίστρωση” από την λύση-διάλυση της Ομοσπονδίας, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας εμμένει στην έμμεση αναγνώριση του ψευδοκράτους ως ισότιμης οντότητας με την ΚΔ, υποσκάπτοντας την κυριαρχία του κράτους που “ηγείται”.

Από την γένεση του Κυπριακού κράτους και εντεύθεν, οι εκάστοτε πολιτικοί ηγέτες μας παρακολουθούν αμέτοχοι τις εξελίξεις στο Κυπριακό, ενώ η άκρως διεκδικητική στρατηγική της Τουρκίας οδεύει προς την επικράτηση της. Επί πέντε ολόκληρες δεκαετίες, προβαίνουν οι “ηγέτες” μας σε αλλεπάλληλες υποχωρήσεις με σκοπό τον κατευνασμό του τουρκικού επεκτατισμού, χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι όσο συνεχίζουν να ενδίδουν στις τουρκικές απαιτήσεις η Πατρίδα μας θα παραμένει υπό τουρκικό ζυγό.

Φυσικά, η άκρως δυσμενής θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα η ΚΔ, δεν οφείλεται μόνον στην ενδοτικότητα των πολιτικάντηδων. Δυστυχώς, μερίδα αποχαυνωμένων και εθνικά ασυνείδητων συμπολιτών μας ασπάζεται πλήρως το τουρκικό “αφήγημα” περί δικοινοτικού προβλήματος, απαλλάσσοντας την τουρκία από τα εγκλήματα που διέπραξε κατά την εισβολή και έκτοτε συνεχίζει να διαπράττει. Οι ίδιοι αυτοί πολίτες της σκλάβας Κύπρου, επιλέγουν με περίσσιο θράσος να μεταβούν στα κατεχόμενα μας εδάφη για να επισκεφτούν τους σφαγείς του Ελληνισμού της Κύπρου, συντηρώντας οικονομικά το ψευδοκράτος και διαιωνίζοντας την παράνομη κατοχή της μισής μας Πατρίδας. Ας αντιληφθούν επιτέλους οι εν λόγω “ομοεθνείς” μας ότι ο αποκλειστικός υπαίτιος της κατοχής είναι η Τουρκία και να πάψουν να λειτουργούν ως πιόνια της, είτε ενσυνείδητα είτε ασυνείδητα.

Καλούμε τον κάθε Έλληνα της Κύπρου να διατρανώσει προς πάσαν κατεύθυνσιν τον ασίγαστο πόθο του για Απελευθέρωση. Καλούμε τον κάθε Έλληνα της Κύπρου να σταθεί τροχοπέδη στις συνεχείς προσπάθειες των απάτριδων για αθώωση του κράτους-εγκληματία που φέρει το όνομα Τουρκία, απαιτώντας το οριστικό κλείσιμο των οδοφραγμάτων. Τα οδοφράγματα αποτελούν ανοιχτή πληγή στα σπλάχνα της Μεγαλονήσου, η οποία θα επουλωθεί μόνον με την επιστροφή της Λευτεριάς στον τόπο μας. Μέχρι την Άγια εκείνη μέρα που θα ανασάνουμε αέρα Λευτεριάς στην Κερύνεια και την Αμμόχωστο,
ας μην λησμονούμε ότι η οικονομική επιβίωση του ψευδοκράτους διασφαλίζεται από εμάς τους ίδιους.




Γραφείο Τύπου

Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.