ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Η πραγματική δράση της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα



Την πραγματική δράση της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα φανέρωσε Τούρκος δημοσιογράφος. Σύμφωνα με τον Abdullah Bozkurt, η τουρκική πρεσβεία δρα σαν σταθμός της MIT (Τουρκική Υπηρεσία Πληροφοριών), συλλέγοντας πληροφορίες για εκατοντάδες Tούρκους αντιφρονούντες, που βρίσκονται πλέον στην Ελλάδα. Ο δημοσιογράφος μάλιστα κοινοποίησε απόρρητα έγγραφα των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, που επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του. Η αποκάλυψη αυτή επιβεβαιώνει τις όποιες υποψίες υπήρχαν για κατασκοπεία της Τουρκίας εντός της ελληνικής επικράτειας, αποδεικνύοντας ότι η Εθνική Ασφάλεια της Ελλάδος διατρέχει άμεσο κίνδυνο.

Πέραν του ότι η κατασκοπευτική δράση της Τουρκίας αποτελεί κατάφωρη παραβίαση των διεθνών συμβάσεων, στις οποίες συμμετέχουν οι δύο χώρες, εγείρεται το ερώτημα εάν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες πέραν της απόκτησης πληροφοριών για Τούρκους αντικαθεστωτικούς πολίτες, συλλέγουν παράλληλα πληροφορίες για την Άμυνα της Ελλάδος. Εν μέσω του εκρηκτικού κλίματος στο οποίο βρίσκονται οι σχέσεις των δύο χωρών, με την Τουρκία να κλιμακώνει συνεχώς τις εντάσεις παραβιάζοντας προκλητικά τα εδάφη, τον εναέριο χώρο και τα χωρικά ύδατα της Ελλάδος, η ελληνική Κυβέρνηση παραμένει για πολλοστή φορά αδρανής, αρνούμενη να υπερασπίσει την τιμή του Έθνους. Το τελευταίο συμβάν που επιβεβαίωσε την πλημμελή πολιτική της Ελληνικής Κυβέρνησης ως προς την Άμυνα των ελληνικών εδαφών, αποτελεί η αμφισβήτηση των ελληνοτουρκικών συνόρων στον Έβρο από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδος κ. Δένδια να δηλώνει σχετικά με την ΕΙΣΒΟΛΗ αυτή, ότι πρόκειται περί «λίγων δεκάδων μέτρων», χωρίς να υπάρχει λόγος δημιουργίας διαμάχης μεταξύ δύο «σύμμαχων» χωρών.

Δυστυχώς, οι παραβιάσεις αυτές τείνουν να γίνουν μέρος της καθημερινότητας του νεοέλληνα, με την κοινή γνώμη να αδιαφορεί για την καταπάτηση της εθνικής μας κυριαρχίας. Καθίσταται πλέον φλέγουσα ανάγκη, να παρθούν από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της Ελλάδος οι απαραίτητες πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων, οι οποίες πληθαίνουν μέρα με τη μέρα. Είναι αδιανόητο για οποιοδήποτε Έθνος, πολλώ δε μάλλον για το Ιστορικό Γένος των Ελλήνων, να τηρεί παθητική στάση στις αυξανόμενες αξιώσεις του εχθρού, απαξιώντας να διασφαλίσει την Ελευθερία και την Ανεξαρτησία του. Η εγκληματικά αδιάφορη στάση των εκάστοτε κυβερνώντων και η εθνικά επιζήμια πολιτική του κατευνασμού που ακολουθούν, οφείλει να ατσαλώσει τη θέληση του κάθε Έλληνα για να παραμείνει Λεύτερος, αφέντης της ένδοξης τούτης γης των προγόνων μας.






Γραφείο Τύπου
Ε.Φ.Α.Ε.Φ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.