ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Εισαγγελικό αίτημα για άρση της ασυλίας 54 εν ενεργεία βουλευτών



Με τη συμφωνία-μίασμα των Πρεσπών να συνεχίζει να προβληματίζει τον ελληνικό λαό, αποδείχτηκε για ακόμα μια φορά ότι από την πολιτική ηγεσία της χώρας απουσιάζουν εθνικά ευσυνείδητοι πολιτικοί, και η οποία προσπαθεί καθημερινά να επιβεβαιώνει τη διπολική συμπεριφορά της.

Αναφερόμαστε φυσικά στο εισαγγελικό αίτημα για άρση της ασυλίας 54 εν ενεργεία βουλευτών, ανάμεσα τους ο αρχηγός της αγέλης των εφιαλτών, ο Αλέξης Τσίπρας, με τις κατηγορίες για εσχάτην προδοσία και κατάχρηση εξουσίας κατά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Η Ολομέλεια της Βουλής όπως ήταν αναμενόμενο απέρριψε το αίτημα με 207 ψήφους κατά και μόνο 11 υπέρ. Το πιο βλάσφημο σημείο όμως της υπόθεσης, δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα αλλά τα σχόλια που ακολούθησαν, με τους βουλευτές να δηλώνουν υπερήφανοι για τη ψήφιση της Συμφωνίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα όνειδος, το οποίο υπέγραψε τη συμφωνία, θεωρεί την προδοσία του κόμματός του ως «σημείο αναδιαμόρφωσης των σχέσεων στα Βαλκάνια».

Παρόμοιες αντιλήψεις εξέφρασαν και οι ομοϊδεάτες του στα κόμματα του ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25, οι οποίοι τόνισαν ότι η αίτηση ήταν αδιανόητη και η πολιτική ζωή δεν πρέπει να ποινικοποιείται. Δεν περιμέναμε φυσικά κάτι άλλο από κόμματα που ενώ ισχυρίζονται πως ανήκουν στον απλό και φτωχό κόσμο, έχουν σπίτια στην Εκάλη και αρνούνται να δώσουν ποσοστά από το μισθό τους στο λαό.

Το Όσκαρ όμως για την καλύτερη ερμηνεία πηγαίνει στους εξαιρετικούς ηθοποιούς της Νέας Δημοκρατίας, που ενώ διαλαλούν ότι το περιεχόμενο της συμφωνίας είναι εθνικά επιζήμιο, καταψηφίζουν την άρση της ασυλίας των Συριζαίων. Οι πολιτικοί της ΝΔ που παρουσιάζονταν σαν μακεδονομάχοι πατριώτες, σθεναροί μπροστά στις αριστερές προδοτικές συμφωνίες, τώρα μιλούν για «λίγες δεκάδες στρέμματα γης» και για προσφορά του ΣΥΡΙΖΑ στη χώρα.

Εμείς δεν διαφωνούμε στη προσφορά του ΣΥΡΙΖΑ. Προσφορά ενός ιστορικού μας ονόματος στα Σκόπια, προσφορά ανεκτικότητας στις Τούρκικες προκλήσεις και φυσικά, προσφορά σε όλους τους βουλευτές του που πλέον ζουν άφοβα και πλουσιοπάροχα την υπόλοιπη ζωή τους, αδιαφορώντας για το κακό που έχουν προκαλέσει στο δοξασμένο μας έθνος. Ακόμη, ρίχνουμε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στο κυβερνών κόμμα, που νομίζει ότι, πράττοντας τα εθνικά του αδικήματα καλυπτόμενα με πατριωτικές εκφράσεις, ρίχνει στάχτη στα μάτια του λαού.

Η Μακεδονία είναι και θα παραμείνει για πάντα ελληνική, ώσπου ο τελευταίος πατριώτης θα θυμάται τα ιστορικά σας λάθη.




Γραφείο Τύπου

Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.