ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Υπουργός των τουρκικών συμφερόντων ο Δένδιας!



Ο ΥΠΕΞ της Ελλάδος, κληθείς να σχολιάσει την παρουσία τουρκικών δυνάμεων στη θέση Μελισσοκομείο στον Νότιο Έβρο, δήλωσε πως η περιοχή είναι αμφισβητούμενη λόγω των κλιματικών αλλαγών. Συν τοις άλλοις, εκστόμισε πως δεν του αρέσει να δημιουργεί εντάσεις για λίγες δεκάδες μέτρα ανάμεσα σε δύο χώρες οι οποίες είναι σύμμαχοι.

Η Τουρκία που επιχείρησε να εισβάλει με τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα μόλις λίγους μήνες πριν και που ανέκαθεν παραβίαζε την κυριαρχία της χώρας, μετετράπη σε "σύμμαχο κράτος". Μετά τα συγχαρητήρια του ΥΠΕΞ στα Σκόπια για την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ και την παιδαριωδώς επικίνδυνη αντιμετώπιση των τουρκικών στρατευμάτων στον Έβρο, τρέμουμε να σκεφτούμε την διαχείριση στο Κυπριακό.

Η πολιτική του κατευνασμού που επιστρατεύει η κυβέρνηση δικαιολογεί και τις συμπαρομαρτούσες τουρκικές παραβιάσεις των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Η εθνική αξιοπρέπεια του λαού ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να αποτελεί αντικείμενο διαπραγματεύσεων και διπλωματικών τακτικών. Η κυβέρνηση υποχρεούται από το Σύνταγμα, αλλά κυρίως από την ιστορία του τόπου, να διαφυλάττει την εδαφική ακεραιότητα της χώρας.

Όσοι αδυνατούν να το πράξουν, να πάνε σπίτια τους!




Γραφείο Τύπου

Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.