ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Ευχετήριες δηλώσεις προς Τούρκους και μουσουλμάνους έδωσε ο Νίκος Αναστασιάδης και ο Άνδρος Κυπριανού



Χθες 23 Μαΐου, τόσο η διαρκώς προδοτική κυβέρνηση Νίκου Αναστασιάδη και ΔΗΣΥ όσο και η ανέκαθεν αντεθνική αξιωματική αντιπολίτευση του Άνδρου Κυπριανού και ΑΚΕΛ προχώρησαν σε ευχετήριες δηλώσεις μέσω των ΜΚΔ προς τους αδελφούς τους και συμπατριώτες τους Τούρκους και μουσουλμάνους γενικότερα όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν ενόψει της θρησκευτικής τους εορτής, το Ραμαζάνι.

Αμφότεροι αυτοί οι εθνικοί προδότες, όπως και τα κόμματα τους, είναι αυτοί που ήθελαν ο Ορθόδοξος Ελληνισμός του νησιού να μείνει στα σπίτια του για τους εορτασμούς του Πάσχα. Είναι αυτοί που επιχείρησαν να βάλουν λουκέτο στην πίστη, είναι οι ίδιοι που έστελναν τις αστυνομικές δυνάμεις του νησιού έξω από μοναστήρια για να προχωρήσουν σε συλλήψεις των πραγματικών αδερφών μας, των συμπατριωτών μας, των ομοθρήσκων μας. Είναι αυτοί που τραμπούκιζαν ιερείς και απειλούσαν με πρόστιμα τους πιστούς αυτού του τόπου.

Αυτοί λοιπόν οι «κύριοι» έχουν τα μούτρα να αναφέρονται επίσημα, χωρίς ίχνος ντροπής σε μειονότητες που δεν αναγνωρίζουν την Κυπριακή Δημοκρατία και παράνομους εποίκους και να τους εύχονται υγεία, ευημερία και ειρήνη. Έχουν το θράσος να μας συμπεριφέρονται ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας στον ίδιο μας το τόπο, στον τόπο που δυστυχώς εμείς τους δώσαμε την εξουσία, αντί μια κλοτσιά στα βάθη του Καιάδα. Ίσως τελικά και να μας αξίζουν όσα μας κάνουν αφού η καρέκλα και ο καναπές καλά κρατούν. Κοιμήσου νεοκύπριε!

Ως ΕΚΦ ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ καταδικάζουμε τις δηλώσεις αυτές και απαιτούμε το κράτος να ανοίξει τα μάτια του και να δει όχι και τόσο μακριά όσο φαντάζεται μπας και καταλάβει που σέρνει τον Κυπριακό Ελληνισμό. Επίσης, όλοι οι αρμόδιοι αξιωματούχοι θα ήταν καλό να αντιληφθούν πως ό,τι βγαίνει από το στόμα τους χαρακτηρίζεται ως δήλωση βουλήσεως και από τη στιγμή που εκπροσωπούν την Κυπριακή Δημοκρατία, μπορεί να θεωρηθεί και ως κρατική πρακτική, πρακτική άκρως επικίνδυνη για το νησί μας.




Γραφείο Τύπου

Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.