ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Αρθρα

Δελτια Τυπου

Ανακοινωσεις

Εκδηλωσεις

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Επιστροφή λαθρομεταναστών αξιώνει η ΚΙΣΑ με 23 άλλες ΜΚΟ



Την επιστροφή λαθρομεταναστών τους οποίους οι αρχές της κατοχής επαναπροώθησαν στην Τουρκία αξιώνει η ΚΙΣΑ με 23 άλλες ΜΚΟ.

Συγκεκριμένα, στο πλοιάριο που μετέφερε τους εν λόγω λαθρομετανάστες απαγορεύτηκε στις 20 Μαρτίου η είσοδος στην Κυπριακή Δημοκρατία, αφότου τους δόθηκαν είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα, λόγω της επιδημίας του κορονοιου. Τα άτομα που επέβαιναν του πλοιαρίου εισηλθαν στα κατεχόμενα μας εδάφη, απ’όπου στάληκαν στην Τουρκία προ ολίγων ημερών.

Γνωστές οι εγκληματικές επιδιώξεις της ΚΙΣΑ και των υπόλοιπων ΜΚΟ όσον αφορά το μεταναστευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε, παρ’όλα αυτά η φρασεολογία που χρησιμοποίησαν στην κατάπτυστη δήλωση που συνέταξαν οφείλει να μας θορυβήσει για την σκοταδική τους δράση. Το κείμενο αυτό, το οποίο βρίθει από ανακρίβειες και ψεύδη, υιοθετεί πλήρως την φρασεολογία της Τουρκίας και του παράνομου κατοχικού καθεστώτος της Κατεχόμενης Κύπρου καθώς αναφέρεται σε «Τουρκική Δημοκρατία της Βορείας Κύπρου», εξισώνοντας την διεθνώς αναγνωρισμένη και κυρίαρχη Κυπριακή Δημοκρατία με το μόρφωμα του ψευδοκράτους. Το κείμενο αυτό αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι οι καλοθελητές των ΜΚΟ δρουν ως «Πέμπτη Φάλαγγα» στα σπλάχνα του Ελληνισμού, υποσκάπτοντας την Κυπριακή Δημοκρατία και εξυπηρετώντας τους τουρκικούς σχεδιασμούς για εξίσωση της με το ψευδοκράτος, στοχεύοντας στην οριστική διχοτόμηση της Κύπρου. Παράλληλα καλούν το μοναδικό νόμιμο κράτος της Κύπρου να συνεργαστεί με την «Τουρκοκυπριακή Διοίκηση», προκειμένου οι λαθρομετανάστες να καταφέρουν όσο το δυνατόν συντομότερα και πιο εύκολα να φτάσουν στην πολύπαθη Πατρίδα μας, με απώτερο σκοπό φυσικά να την εποικίσουν αλλοιώνοντας σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό τον δημογραφικό της χαρακτήρα.

Η δράση των κάθε λογής «ανθρωπιστών» έχει ξεμπροστιαστεί προ πολλού. Υπερασπιστές των απανταχού λαθραίων μεταναστών, ακόμη κι αν η συντριπτική τους πλειοψηφία ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. Αλήθεια, γιατί αυτοί οι πάσης φύσεως αλληλέγγυοι δεν έδειξαν ποτέ το ίδιο μένος έναντι της παράνομης τουρκικής κατοχής που μολύνει επί 46 σχεδόν έτη την Πατρίδα μας; Γιατί άραγε δεν αγωνίστηκαν με το ίδιο σθένος για τα δίκια των προσφύγων μας, που τόσο βίαια εκδιώχθηκαν από τα χώματα που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν; Η απάντηση είναι δυστυχώς ότι οι εν λόγω απάτριδες δρουν απροκάλυπτα και ξεδιάντροπα κατά του Έθνους μας, ως αχθοφόροι των επιδιώξεων του τουρκικού κράτους.




Γραφείο Τύπου

Ε.Κ.Φ. ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αντικατοχική Πορεία Καταδίκης του Ψευδοκράτους 15/11/2019

Ένωση Κυπρίων Φοιτητών Αθήνας-Πειραιά ΔΡΑΣΙΣ-Κ.Ε.Σ.